CONTACT

Vanaf 1 september 2016 starten we met het 4de seizoen van de Borgh-club-Spaaractie!!!! De deelname hieraan voor u is gratis. Het enige wat we van u vragen is om onze actieposters + flyers een plaatsje te geven in uw clubhuis en/of de actie te verspreiden onder uw leden, via facebook, uw nieuwsbrief, de website van de club, etc. Uw leden zijn de donateurs. Meer informatie?

Vanaf 1 september 2016 starten we met het 4de seizoen van de Borgh-club-Spaaractie!!!! De deelname hieraan voor u is gratis. Het enige wat we van u vragen is om onze actieposters + flyers een plaatsje te geven in uw clubhuis en/of de actie te verspreiden onder uw leden, via facebook, uw nieuwsbrief, de website van de club, etc. Uw leden zijn de donateurs. Van hun bestedingen (vanaf € 25,00) bij de Borgh, reserveren wij 5% als sponsorgeld voor uw vereniging. Het kost de vereniging dus niets, maar ook uw leden kunnen kosteloos doneren. De spelregels van deze actie staan in de flyer van de Borgh-club-Spaaractie, bekijk deze online!

Om mee te doen aan deze actie, die loopt vanaf 1 september 2016 t/m 30 juni 2017, vragen wij u wel als vereniging/club officieel aan te melden. Aanmelden kan heel eenvoudig via deze link! Bent u al aangemeld voor de voorgaande Spaaractie, dan hoeft u hiervoor niet opnieuw aan te melden.

Wij zien uw inschrijving graag tegemoet!!

Team de Borgh

TOP