ACTIVITEITEN & TEAMBUILDING

Ontmoet, vergader en ontspan! Naast de standaard vergaderarrangementen, hebben we ook arrangementen in combinatie met een activiteit. Dan draait het niet alleen om ontmoeten en vergaderen, maar ook om ontspanning en teambuilding! Heeft u zelf een leuk idee of wilt u weten welke activiteiten we verder nog aanbieden? We maken graag een arrangement op maat voor u!

Na de vergadering wordt de vergaderruimte donker en gaan de deuren op slot. Kunnen jullie samenwerken als team? Leer elkaar écht kennen en ontsnap binnen een uur uit deze “escape room”. Licht uit, rook aan! No escape!

Ontspannen een vergadering in gaan, vergroot de kans op succes. Na een gecombineerde sessie van yoga, thai chi, meditatie en mindfullness zal iedereen meer creatief en alert reageren! Uiteraard kan deze sessie ook na de vergadering plaats vinden. Om daarna heerlijk ontspannen terug naar huis te keren.

Als de vergadering is afgelopen, kunt u genieten van een proeverij van heerlijke wijnen en/of bieren. Laat u inspireren door de mooiste verhalen over wijn en bier door een enthousiaste vinoloog of bierspecialist!

In onze sporthal is veel mogelijk, u kunt er bv. uitstekend een voetbal- of volleybaltoernooi organiseren. Al eens gehoord van bubbelvoetbal? In een opgeblazen pak, wat dient als stootkussen, kunnen de spelers botsen, rollen en bumpen zonder er iets van te voelen. Zowel voor de spelers als de toeschouwers levert dit hilarische taferelen op!

Escaperoom Zevenbergen

De eerste en enige escape room in Zevenbergen hebben wij bij Hotel de Borgh. Veel meer spektakel dan alleen maar een escape room; inclusief acteurs, verhaal en sensatie!

Bedrijfsuitje sport

Op zoek naar een bedrijfsuitje? Denkt u aan het organiseren van een sporttoernooi met collega’s? We hebben diverse mogelijkheden voor sportieve uitjes, waaronder bubbel voetbal wat zorgt voor hilarische taferelen, voor zowel deelnemer als toeschouwer.

Proeverij organiseren

Een proeverij van wijn en/of bier onder begeleiding van inspirerende verhalen van een echte kenner. Heel leuk als bedrijfsuitje, maar ook als onderdeel van een familiefeest of een vriendendag.

TOP