Op jullie huwelijksdag zijn de sfeer en lekker eten en drinken van essentieel belang. Hotel de Borgh heeft meerdere sfeervolle ruimtes waar je met zowel een kleine als grote groep gasten kunt genieten van alles wat de Borgh te bieden heeft.

Trouwzaal

Theaterzaal de Vlakte is prachtig ingericht en zeer geschikt als trouwzaal. Jullie mooiste dag zal hier onvergetelijk gevierd worden. Hotel de Borgh is zelfs een officiële trouwlocatie dus kun je de hele dag van A tot Z bij ons vieren. Foto’s maken op bijzondere locaties? Wij weten er genoeg in de buurt van ons hotel. Terwijl jullie foto’s maken, zorgen wij voor jullie gasten!

Zaalverhuur bruiloft

Voor bruiloften verhuren we onze theaterzaal de Vlakte, de mogelijkheden zijn hier enorm. Voor een intiemere bruiloft kunt u terecht in onze mooie Skybar. Kom eens langs samen, dan geven we jullie graag een rondleiding.
Misschien willen jullie je gasten ook graag een overnachting aanbieden. We hebben 30 modern ingerichte hotelkamers en jullie eigen hotelkamer wordt prachtig ingericht als romantische huwelijkssuite. De volgende ochtend aan het uitgebreide ontbijt, kunnen jullie dan met alle gasten nog gezellig na kletsen over de mooiste dag van jullie leven!

Goedkope trouwlocatie

Op zoek naar een goedkope trouwlocatie? Vraag vrijblijvend een offerte op!

Een borrel, receptie, diner en volledig verzorgd feest inclusief muziek en verlichte dansvloer. Vervolgens kunt u in de speciaal voor jullie huwelijksnacht prachtig ingerichte hotelkamer heerlijk uitrusten van alle belevenissen van jullie trouwdag!

De Borgh kan zelfs ook uw trouwlocatie zijn om het burgerlijk huwelijk te voltrekken. En dat alles onder één dak, wel zo gemakkelijk en geen stress! We zullen er alles aan doen om u een onvergetelijke dag te bezorgen!

Kom samen eens vrijblijvend langs bij Hotel de Borgh, dan krijgen jullie een rondleiding door de Borgh en kunnen we de mogelijkheden met elkaar bespreken.

TOP