THEMAFEEST

Bij Hotel de Borgh in Zevenbergen zijn de mogelijkheden onbeperkt en dat alles onder 1 dak! Van compleet ingerichte ruimten voorzien van podium en dansvloer tot de meest geavanceerde licht- en geluidsinstallatie; alles is denkbaar! Naast de drankjes en catering, regelen we ook graag het vermaak. Een cover-band, een DJ, hilarische spelshows, een foute bingo of een wie-is-de-mol diner! We werken samen met het bedrijf Uitjesbazen uit Erp. Kijk gerust eens bij hen op de site voor alle mogelijkheden. Een vrijblijvende offerte is bij ons op te vragen via de mail!

Wie is de rat? Diner spel

Meer

Wie is de mol is natuurlijke een knaller van een TV hit. Geweldig om aan mee te doen. Helaas voor hen moeten zij eerst flink aan de slag en gaan daarna pas eten. Bij ons is dat beter geregeld! Geen camera’s, maar eten. Geen water, maar wijn. Geen mol maar rat. Met een flatscreen aan de ene kant en een presentator aan de andere kant zullen de meest uiteenlopende spellen voorbijkomen. Soms hilarisch, soms serieus, en alles daar tussenin. Met 1 doel, ontdek de rat zo snel mogelijk, versla de andere teams en scoor de meeste punten!

Ik hou van Holland Quiz

Meer

Wie is de rat is spannend en grappig. Maar wil je het hilarisch. Dan moet je bij Ik hou van Holland zijn. Maar let op! Er moet wel gestreden worden. In teams nemt iedereen het tegen elkaar op in verschillende rondes, tussen de dinergangen door. Wie wint de finaleronde na het dessert en gaat er met de troffee vandoor?

De vetste Quiz van Nederland

Meer

Met 2 presentatoren, 6 verschillende rondes en een hoge mate van interactie zorgen wij ervoor dat de gasten continue geboeid blijven. Geen seconde zal de quiz vervelen! De rondes zijn dermate verschillend dat het haast onmogelijk is voor de beste quizzer van Nederland om bij elke ronde bovenaan te eindigen. Toch is kennis wel van belang om de quiz te winnen! Rondes zoals “waar-of-niet-waar”, “doet-ie-het-of-doet-ie-het-niet” , een foto- en een muziekronde. Veel van de rondes worden specifiek afgestemd op uw bedrijf of gezelschap. Filmpjes worden daarom al vooraf bij uw bedrijf gemaakt. Succes verzekerd!

Moordspel Exlusive

Meer

Iemand op het bedrijf is vermoord. Je weet precies wie. Je weet alleen niet waarom, door wie en niet eens hoe en waar. Twee commissarissen zullen ter plekke samen met 2 tot 6 onderzoekers jullie komen helpen. Moordspel Exclusive is niet het moordspel zoals je dat misschien kent. Het is groots, mysterieus en kan alleen op grote locaties gespeeld worden.

Niemand is te vertrouwen. Behalve je eigen teamgenoten en de commissarissen van Uitjesbazen. Het volgende is nodig om het moordspel tot een groot succes te maken. Moordspel Exclusive wordt compleet voor jullie bedrijf geschreven. De moordenaar is iemand onder jullie, de vermoordde ook.. En het duistere script wordt compleet op maat gemaakt.

TOP