WERKNEMER VAN DE MAAND

AUGUSTUS 2017

WERKNEMER VAN DE MAAND

Ook Matthieu is al bijna 12 jaar werkzaam bij de Borgh. Gestart als zelfstandig werkend kok, later souschef en nu al geruime tijd chefkok van de Borgh. Getrouwd met Barbara en vader van Sepp en Dido. Een stille kracht op de achtergrond maar een heel erg belangrijke schakel in ons bedrijf. En omdat de Borgh een groot en gevarieerd bedrijf is, is het soms best lastig om alles in goede banen te leiden. Hij geeft leiding aan zijn keukenteam, hij begeleidt de stagiaires samen met Maud, hij denkt na over de kaart die bij de Borgh regelmatig wisselt, hij maakt de planning en hij zorgt ervoor dat met een zo scherp mogelijke inkoop de marges acceptabel zijn, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Daarnaast is hijzelf een grote fan van de Big Green Egg, waarop alle vleesgerechten bij de Borgh worden bereid. En hij kan natuurlijk heel goed en lekker koken. Hij is er mede verantwoordelijk voor dat er vele gasten bij ons komen lunchen en dineren. En daarom is hij deze maand medewerker van de maand. We zien jou en Barbara graag een keer te gast aan tafel!!

JULI 2017

WERKNEEMSTER VAN DE MAAND

Al ruim 11 jaar is Jolanda werkzaam in ons mooie bedrijf. En al even zovele jaren denkt Jolanda mee over hoe het anders en/of beter kan. En ze denkt er niet alleen over na, maar ze voert het ook uit!! En dat wordt gewaardeerd. De laatste jaren is ze met name 's-morgens(ontbijt) en overdag werkzaam. Af en toe nog een avonddienst, maar die laat ze graag over aan de jongere collega's. Overdag is er ook genoeg te doen!! Ze doet de bestellingen voor de schoonmaakartikelen en voor het ontbijt. Ze verzorgt de aankleding voor bruiloften, vergaderingen, uitvaarten en lunches. Ze ververst wekelijks de bloemetjes op tafel en regelt de schoonmaakwerkzaamheden. Heel veel dingen die de meesten wellicht niet opvallen, maar die wel moeten gebeuren. Details maken het verschil. en die details zijn in goede handen bij Jolanda. Reden genoeg om medewerkster van de maand te zijn!! Jolanda ook jij hebt samen met Jack een diner voor 2 verdiend. Nogmaals bedankt voor jouw inzet, voorbeeld, meedenken en uitvoering.

JUNI 2017

WERKNEMER VAN DE MAAND

Deze maand is de medewerker van de maand Jerome Withagen. Hij werkt in de spoelkeuken en assisteert onze koks ook met diverse werkzaamheden in de keuken. Hij heeft besloten een opleiding in deze richting te gaan volgen, want hij vind het werk leuk en wil daar zijn beroep van maken. Jerome straalt dat ook uit en is altijd bereid extra te werken en daar zijn wij natuurlijk blij mee. Jerome, ga zo door en je hebt een diner voor 2 verdiend!

MEI 2017

WERKNEEMSTER VAN DE MAAND

Deze maand zetten we iemand in het zonnetje die al ruim 10 jaar werkzaam is bij de Borgh: Jolanda van Gils! Ze is een van de bekende gezichten in de bediening van het restaurant, maar ook bij feestjes is Jolanda dikwijls van de partij. Ze is goedlachs en een gewaardeerde medewerker door vele gasten en collega's. Daarnaast heeft ze ook regelmatig een ontbijtdienst. Een van de zaken waarom we Jolanda zeer waarderen is het feit dat als er onverwacht iemand extra nodig is, meestal Jolanda de eerste is die zegt ik kom! Dat is iets wat zeker niet vanzelfsprekend is bij met name haar jongere collega's. Uitzonderingen daargelaten. Je moet wat over hebben voor elkaar en voor de zaak en dat heeft Jolanda zeer zeker. Daarom Jolanda sta jij vandaag (op ons terras) en de hele maand mei in het zonnetje! en heb jij een etentje verdiend samen met Jack. Geniet ervan!!

APRIL 2017

WERKNEMERS VAN DE MAAND

Deze maand hebben we 2 medewerkers van de maand bij de Borgh. Het zijn Nikki Bilsen en Berend Reniers. Zij werken allebei in de spoelkeuken en assisteren bij allerlei klusjes in de keuken.
De afwas, de meeste horeca-medewerkers zijn hier ooit begonnen. Het is een deel van het bedrijf waar vele gasten niets van zien. En het is vaak een onderschat (bij)baantje. Maar ja, je moet ergens beginnen zullen we maar zeggen. Nikki heeft zich de afgelopen maand positief onderscheiden omdat zij snel en netjes de vuile afwas wegwerkt. Daarnaast helpt ze ook mee poetsen en dat doet ze met verve. Ze is spontaan en altijd goedlachs en ze is er altijd!
Berend is ook positief aanwezig. Hij was regelmatig bereid een extra dienst te werken en hij assisteert met allerhande werkzaamheden in de keuken. En die taken leert hij goed en snel. Goede collega's dus met de juiste instelling en dat wordt gewaardeerd. Jullie zijn samen medewerker van de maand april en hebben allebei een lunch verdiend voor 2 personen. Geniet ervan!!

MAART 2017

WERKNEEMSTER VAN DE MAAND

Medewerkster van de maand maart: Sophie de Voogd
Sophie is ruim 5 jaar geleden begonnen als afwashulp in de Borgh. Nu is ze al ruim een jaar asstistent kok. Na het afronden van de CIOS opleiding, volgt ze nu Speco aan de Fontys hogeschool in Tilburg. Sophie bewijst al jaren dat een bijbaantje in de horeca best leuk kan zijn. Ze kan goed zelfstandig werken, beheerst de hele koude kant in de keuken. Ze is er altijd en is zeker ook bereid extra te werken als daarom wordt gevraagd. Sophie is het voorbeeld voor vele studenten met een bijbaan(tje) in de horeca!! Ze is het zonnetje in de keuken van de Borgh en dus ook terecht de medewerkster van de maand. Je hebt een diner voor 2 verdiend en we hopen dat je nog een paar jaartjes blijft bij ons!!

FEBRUARI 2017

WERKNEEMSTER VAN DE MAAND

Deze maand is het de beurt aan Debby Broeders.
Werkte al een tijdje bij de Borgh, en sinds maart vorig jaar fulltime in dienst, als beoogd opvolgster van Mara Dijkhoff. Na een inwerkperiode is Debby vanaf 1 januari 2017 verantwoordelijk voor de receptie. Zij heeft deze taak zeer voortvarend opgepakt en heeft inmiddels haar eigen stempel gedrukt op de diverse werkzaamheden. Inmiddels voor velen een bekend gezicht bij de Borgh. Altijd gastgericht, vriendelijk en goedlachs. Iets wat gewaardeerd wordt door onze gasten en zeker ook door haar collega's. Meedenken met hoe we dingen beter kunnen doen, dat is wat we graag zien. Haar tips voor 2017 waren goed uitgewerkt, daar kunnen we wat mee. Debby het etentje heb je dik verdiend en ga zo door!!!

JANUARI 2017

WERKNEEMSTER VAN DE MAAND

“Chantal Cornelisse heeft zich ontwikkeld tot manusje van alles. Beheer sporthal, voorbereiding bij partijen, lunch draaien en het netjes houden en opruimen van alles in en rondom de Borgh. En ze doet alles met een glimlach en plezier. Een collega om trots op te zijn. Chantal proficiat!”

TOP