VERGADERZALEN

Vergaderruimtes

Hotel de Borgh in Zevenbergen heeft verschillende mooie lichte vergaderruimtes. Een beamer, flipover en gratis wifi zijn standaard aanwezig. Alleen vergaderen is mogelijk, maar een ontbijt, tussendoortje, lunch, borrel of diner verzorgen we natuurlijk ook graag voor u.

Vergaderzaal

Een vergaderzaal met de juiste capaciteit, gebruiksmogelijkheid en indeling. Precies wat u nodig heeft, vindt u bij Hotel de Borgh in Zevenbergen.

Vergaderen bij Hotel de Borgh zorgt ervoor dat u zich volledig kunt richten op de vergadering. Effectief werken kan alleen onder de juiste omstandigheden, dat begrijpen wij. Alles eromheen verzorgen wij graag voor u. Voorafgaand aan de bijeenkomst wordt elk detail met u besproken van A tot Z. Wij adviseren ook graag over een aantal ontspanningsactiviteiten in combinatie met jullie drukke programma. Na de vergadering gezellig borrelen in ons stadscafé en sfeervol dineren in Restaurant de Borgh maken de dag compleet.

Vergaderlocaties

Op zoek naar een vergaderlocatie in Zevenbergen of regio Moerdijk? Bij Hotel de Borgh in Zevenbergen vindt u vergaderruimtes geschikt voor zittende bijeenkomsten van 5 tot 250 personen .

Zie hier de opstellingen & capaciteit van de vergaderzalen bij Hotel de Borgh.

TOP