ACTIVITEITEN EN TEAMBUILDING IN ZEVENBERGEN

Ontmoet, vergader en ontspan! Naast de standaard vergaderarrangementen, hebben we ook arrangementen in combinatie met een activiteit. Dan draait het niet alleen om ontmoeten en vergaderen, maar ook om ontspanning en teambuilding! Heeft u zelf een leuk idee of wilt u weten welke activiteiten we verder nog aanbieden? We maken graag een arrangement op maat voor u!

Escape

Meer

Na de vergadering wordt de vergaderruimte donker en gaan de deuren op slot. Kunnen jullie samenwerken als team? Leer elkaar écht kennen en ontsnap binnen een uur uit deze “escape room”. Licht uit, rook aan! No escape!

Drone

Meer

Één voor één ga je strijden voor punten voor  je team. Het wordt een heuse strijd. Vlieg onder bogen door, door opblaasbare objecten, langs opblaasbare palen en land weer op de landingsplek! Wie blijkt de beste vaardigheden te hebben en wordt de dronepiloot van de dag? Een supergaaf en uniek uitje!

Proef

Meer

Als de vergadering is afgelopen, kunt u genieten van een proeverij van heerlijke wijnen en/of bieren. Laat u inspireren door de mooiste verhalen over wijn en bier door een enthousiaste vinoloog of bierspecialist!

Sport

Meer

In onze sporthal is veel mogelijk, u kunt er bv. uitstekend een voetbal- of volleybaltoernooi organiseren. Al eens gehoord van bubbelvoetbal? In een opgeblazen pak, wat dient als stootkussen, kunnen de spelers botsen, rollen en bumpen zonder er iets van te voelen. Zowel voor de spelers als de toeschouwers levert dit hilarische taferelen op!

Ontspannen een vergadering in gaan, vergroot de kans op succes. Na een gecombineerde sessie van yoga, thai chi, meditatie en mindfullness zal iedereen meer creatief en alert reageren! Uiteraard kan deze sessie ook na de vergadering plaats vinden. Om daarna heerlijk ontspannen terug naar huis te keren.

Theater

Meer

Je komt tijdens de workshop in aanraking met diverse theater technieken, waarbij improvisatie erg belangrijk is. Bij deze workshop gaat het er vooral om dat je bewust wordt van je eigen lichaamstaal; dat wil zeggen dat je op zoek gaat naar je eigen beeldende kracht. Het spelen vanuit je gevoel en intuïtie staat voorop: je reageert op wat je omgeving je aanreikt. In een ongedwongen sfeer leer je samenspelen, reageren op elkaar, jezelf uitdrukken, sketches verzinnen, ontdekken wat wel of niet bij je past en natuurlijk hoe het is om applaus te ontvangen.

Escaperoom Zevenbergen

De eerste en enige escape room in Zevenbergen hebben wij bij Hotel de Borgh. Veel meer spektakel dan alleen maar een escape room; inclusief acteurs, verhaal en sensatie!

Bedrijfsuitje sport

Op zoek naar een bedrijfsuitje? Denkt u aan het organiseren van een sporttoernooi met collega’s? We hebben diverse mogelijkheden voor sportieve uitjes, waaronder bubbel voetbal wat zorgt voor hilarische taferelen, voor zowel deelnemer als toeschouwer.

Proeverij organiseren

Een proeverij van wijn en/of bier onder begeleiding van inspirerende verhalen van een echte kenner. Heel leuk als bedrijfsuitje, maar ook als onderdeel van een familiefeest of een vriendendag.

TOP