ALL-IN FEEST

Bij Hotel de Borgh in Zevenbergen zijn de mogelijkheden onbeperkt en dat alles onder 1 dak! Van compleet ingerichte ruimten voorzien van podium en dansvloer tot de meest geavanceerde licht- en geluidsinstallatie; alles is denkbaar! Naast de drankjes en catering, regelen we ook graag het vermaak.

Bierfest de Borgh

Meer

“Een compleet verzorgd bierfest waar het bier rijkelijk vloeit en u geniet van typisch Duitse gerechten. Jetzt geht’s los!” Aanvang: Alle gasten worden verwelkomd met een drankje naar keuze. Speciaal biertje: Kies met uw gasten een heerlijk speciaal biertje uit ons uitgebreide assortiment.

Bierfestbuffet: U geniet met uw gasten van een buffet met mini-hamburgers, curryworsten en schnitzels. Hierbij horen ook drie soorten aardappels met verschillende soorten currysauzen.

DJ: Als entertainment wordt er gezellige, eventueel foute (Duitse) muziek gedraaid. Andere genres zijn uiteraard mogelijk.

en/of;

Foute Bingoshow: Wij maken bingo weer cool en hip. Twee  presentatoren bezorgen je de show van je leven. Iedereen wordt betrokken bij deze grootste en meest grappige bingoshow van Nederland!

Dessertbuffet: Eventueel afsluiting met een dessertbuffet

Ik hou van Holland Feest

Meer

“Heerlijk Hollands! Geniet met uw gezelschap van allerlei lekkere stamppotten en een gezellige Hollandse spelshow!” Aanvang: Gasten worden verwelkomd met een drankje. Quiz: Elke team krijgt een eigen kleur petje uit onze nationale driekleur: rood, wit of blauw. Na een inleiding met een authentieke Hollandse muzikale kraker gaat het feest beginnen. De presentatie van deze Ik hou van Holland quiz is in handen van een oer-Hollandse quizmaster. Hij of zij loodst de teams door een aantal vragenrondes, schattingsrondes en een Hollandse spellings- en  muziekronde. Stamppotbuffet: Na deze supergezellige quiz staat er een    heerlijk stamppottenbuffet voor jullie klaar.

Dessertbuffet: Om de uitslag nog even spannend te houden, is er eerst nog een dessertbuffet.

Borghondisch Quizfeest

Meer

Ouderwetse gezelligheid, borrelen, heerlijk eten en de leukste quiz van Nederland!”

Aanvang: Gasten worden verwelkomd met een drankje.

Borrelplank: De teams verzamelen zich rond de tafels, alwaar de rijkelijk gevulde borrelplanken al klaar staan.

Quiz: Ongeveer een half uur na aanvang start de quiz met de eerste 3 rondes. Ieder team verzint zijn eigen naam en strijdt tegen de andere teams. Er zullen ongeveer 6 rondes zijn van 20 minuten. De quizmaster is geheel in stijl gekleed en staat te springen om de vragen op jullie af te vuren.

Buffet: Na de eerste 3 rondes staat er een heerlijk uitgebreid buffet voor jullie klaar.

Vervolg quiz: Tijd voor de laatste 3 rondes!

Dessert: Om de uitslag nog even spannend te houden, is er eerst nog een dessertbuffet.

Winnaar: Wie is de winnaar van de avond en wie de sportieve verliezer?

Feest van Proeverijen

Meer

“Twaalf warme en koude gerechtjes worden tegelijkertijd gepresenteerd in verschillende kraampjes. Deze kraampjes zijn in het gekozen thema aangekleed”

Aanvang: Gasten worden verwelkomd met een drankje.

DJ/band/quiz: In overleg regelen we graag live muziek of een spelshow voor u.

Buffet: Bourgondische -, Mediterrane - of Oosterse proeverij

Dessertbuffet: In aansluiting op het gekozen thema een heerlijk dessertbuffet.

Borgh Borrel

Meer

Met collega’s, vrienden of familie gezellig borrelen inclusief 6 consumpties en 4 hapjes voor maar € 14,95 per persoon!

Borgh Groepsdiner

Meer

Met een grote groep lunchen of dineren in ons vernieuwde en sfeervolle restaurant. We serveren speciale 3-gangen keuzemenu’s in twee prijsvarianten, € 21,50 en € 29,95. Maar à la carte dineren kan bij ons ook altijd, zelfs met grote  groepen!

TOP