Flexwerken bij de Borgh

Waar open jij je laptop vandaag?

Vanaf september 2019 is Restaurant de Borgh dé werkplek overdag voor zzp-ers en thuiswerkers om te komen flexwerken! Vaak is de thuiswerkplek niet altijd ideaal, vanwege gebrek aan sociale contacten en/of te veel afleiding. Ongestoord kunnen flexwerken tussen andere mensen in een informele setting creëert de juiste sfeer om prettig in te werken. En dat kan vanaf nu dus bij de Borgh!

De Borgh is goed bereikbaar, zowel per auto als openbaar vervoer en er is volop gratis parkeergelegenheid. We bieden gratis WiFi aan en hebben na de verbouwing veel stopcontacten en werkplekken gerealiseerd waar u een laptop aan kunt sluiten. De verlichting, het meubilair en de akoestiek zijn aangepast waardoor het bij de Borgh nu zeer aangenaam werken is.

U kunt ook een vergaderruimte per uur huren, indien u toch even privé wenst te zitten, al dan niet met gasten. Voorheen werden deze ruimtes alleen per dagdeel verhuurd. Informeer hier naar de tarieven vanaf € 12,50 per uur. 

Tot 09:30 uur is het mogelijk om gebruik te maken van ons ontbijtbuffet en na dat tijdstip kunt u van onze nieuwe vitrine op de bar kiezen uit allerlei lekkere tussendoortjes en verse smoothies. We hebben ook broodjes die u mee kunt nemen als lunch voor onderweg. Nieuw is onze menukaart waarvan u tussen 11:00 en 16:00 uur en tussen 17:00 en 21:30 uur alles kunt bestellen. Alleen de lunchgerechten zijn tot 16:00 uur verkrijgbaar.

 

Flexwerken bij de Borgh

Wij serveren Earth Coffee. Deze koffie wordt langzaam gebrand volgens de Mocca d’Or Slowroast methode. Een ware smaaksensatie op basis van 100% biologische Arabica bonen uit Guatemala, Peru en Mexico. EARTH Concepts doneert de volledige nettowinst aan waterprojecten in Azië en Afrika. Mooi toch?

Geniet voordat u uw laptop opent of terwijl u werkt van ons uitgebreide ontbijtbuffet. Voor de kleine trek kunt u een van onze vers bereide gerechtjes uit de vitrine kiezen. Geen tijd voor een à la carte lunch, neem dan een heerlijk broodje mee voor onderweg. Cateren in de vergaderruimte, een gezellige borrel met klanten of collega’s en diners voor grote groepen, regelen we ook graag!

Mede dankzij de gratis, snelle WiFi en de vele stopcontacten kunt u in ons restaurant op verschillende plaatsen prima werken. Aan de grote leestafel kunt u met meerdere mensen terecht, en als u toch graag even privé zit met klanten of collega’s, huur dan een van onze fijne vergaderruimtes voor een uurtje of langer.

Partners

Boeking

TOP