OMGEVING

BIESBOSCH

BRABANTSE WAL

Hotel in Brabant

Hotels in Brabant zijn er volop. Het heet niet voor niets Bourgondisch Brabant. Maar écht genieten begint bij Hotel de Borgh in Zevenbergen. Altijd een gastvrije ontvangst, culinair genieten in het sfeervolle restaurant, overnachten in een van de moderne hotelkamers en in de omgeving veel beleven van alles wat West Brabant te bieden heeft.

Op een steenworp afstand van elkaar zijn de Biesbosch, de Baronie en de Brabantse Wal te vinden. West Brabant is ook de geboortestreek van Van Gogh, de bakermat van het Nederlandse wielrennen, een streek van historische steden en – forten en beschikt over een watersportgebied met mooie vaarroutes. Hotel in Brabant, dan denk je aan Hotel de Borgh!

Nachtje weg met een hotel in Brabant

Nachtje weg in West Brabant? Kom overnachten bij Hotel de Borgh in Zevenbergen omdat dit de perfecte uitvalsbasis in deze regio. Boek nu je kamer!

Hotel de Borgh ligt in het historische centrum van Zevenbergen (gemeente Moerdijk) op slechts 200 meter van diverse winkels en terrassen en op 10 minuten rijden van de haven van Moerdijk en dichtbij snelwegen A16 en A17. Steden als Antwerpen, Breda, Roosendaal en Rotterdam liggen op maximaal een half uur afstand. Het station van Zevenbergen ligt op 500 meter als u liever per trein reist.

De omgeving biedt veel perspectief. Vanuit het hotel kunt u heerlijk winkelen, fietsen en wandelen. Ontdek het mooie westen van Brabant. Wat dacht u van Nationaal Park de Biesbosch, het indrukwekkend vestingstadje Willemstad of de gezellige stad Breda? U kunt zich hier volledig ontspannen!

Wandel- & Fietsroutes

Hotel de Borgh is aangesloten bij route.nl, fiets je langs de Borgh dan staan wij graag klaar met een drankje of heerlijke maaltijd. Verblijf je bij ons, dan kun je gemakkelijk via: https://www.route.nl/routeplanner allerlei leuke routes vinden in de omgeving van de Borgh.

Bekijk alvast onze arrangementen van ons restaurant op: Restaurant de Borgh

 

 

Bekijk deze mooie route eens, op route.nl vind je nog meer fietsroutes en wandelroutes in Nederland, België en Duitsland

 

Citytrip

Bij de plaats Zevenbergen denk je niet direct aan een citytrip. Maar steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen liggen op een half uurtje rijden. Na een dag in een drukke stad is het heerlijk bijkomen in het Brabantse Zevenbergen. Hotel in Brabant de ideale uitvalbasis voor een citytrip. Binnen stappen bij Hotel de Borgh voelt als thuis komen!

Geen zin om eigen fietsen mee te nemen? Bij het hotel kunt u gewone fietsen, maar ook elektrische fietsen huren en een fietsenstalling is ook aanwezig! Boek een van de fietsarrangementen en geniet een heel weekend van de mooie omgeving!

Fietshuur

Basic fiets

E-bike

Per dag

€ 9,50

€ 19,50

Per weekend

€ 17,50

€ 35,00

Per midweek

€ 30,00

€ 63,50

Per week

€ 42,50

€ 82,50

 

TOP