HOTELVOORWAARDEN

Dag van aankomst.

Uw kamer is vanaf 14.00 uur beschikbaar. Indien u eerder arriveert en uw kamer nog niet gereed is, kunt u uw bagage bij de receptie in bewaring geven. Inchecken is mogelijk tot 24.00 uur.

Dag van vertrek.

Wij verzoeken u vriendelijk uw kamer voor 12.00 uur te verlaten. Indien u op uw kamer wenst te blijven dan kunt u bij de receptie navragen wat de mogelijkheden zijn.

Kinderkorting.

Kinderen tot en met 3 jaar mogen geheel gratis mee, mits zij verblijven op de kamer van de ouders. Babybedjes zijn op aanvraag verkrijgbaar bij de receptie. Het is niet mogelijk om een normaal bed bij te plaatsen op de kamer. Hiervoor dient u een extra kamer met een verbindingstussendeur te nemen.

Garanderen van een reservering.

Met uw creditcard of een aanbetaling kunt u een reservering garanderen. Indien wij niet over een aanbetaling of een creditcard nummer en vervaldatum beschikken dan wordt uw kamer, indien u voor 18.00 uur niet gearriveerd bent, vrijgegeven. Het hotel houdt het recht voor om pre-autorisatie op uw kaart uit te voeren.

Annuleringsvoorwaarden.

U kunt de door u gemaakte reservering tot 48 uur voor aankomst kosteloos annuleren. Indien u binnen 48 uur voor aankomst annuleert dan brengen wij 100% van de gereserveerde waarde in rekening.

Betaling.

Wij accepteren Visa, Mastercard, Amex, Maestro en pin, maar contant afrekenen kan natuurlijk ook. Indien de kosten van de overnachting op rekening gaan, dient dit schriftelijk te zijn overeengekomen. Wij hanteren een betalingstermijn van 8 dagen.

Uniforme voorwaarden.

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Deze liggen bij de receptie ter inzage en worden op verzoek kosteloos toegezonden. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Download hier de Uniforme Voorwaarden Horeca.

TOP