WERKNEMER VAN DE MAAND

APRIL 2018

WERKNEMER VAN DE MAAND

Mike is inmiddels al heel wat jaartjes in dienst bij de Borgh. Begonnen als stagiair en sinds vorig jaar in vaste dienst met een fulltime dienstverband. Na diverse pogingen om verder te studeren, kwam hij erachter dat hij toch liever fulltime ging werken. Hij is bij de Borgh naast medewerker bij de receptie, ook medewerker in ons restaurant en tijdens diverse partijen. Ook de verhuur van de sportaccommodatie valt onder zijn verantwoordelijkheid. Een diversiteit aan werkzaamheden en dat ambieert Mike. Na een vervelende gebeurtenis vorig jaar en een blessure aan zijn arm, lijkt Mike inmiddels de draad weer te hebben opgepakt. Hij kan weer sporten (zijn grote passie) en in zijn werkzaamheden maakt hij stapjes vooruit. Dat is positief, daar zijn we blij mee en daarom is Mike de medewerker van de maand april 2018. Mike blijf je ontwikkelen, want bij de Borgh is daar zeker de ruimte voor! Ga zo door en evenals de andere medewerkers van de maand heb ook jij een diner voor 2 verdiend.

MAART 2018

WERKNEMER VAN DE MAAND

Medewerker van de maand maart 2018: Jeroen Leijten Deze maand is onze souschef Jeroen Leijten de medewerker van de maand. Al ruim 7 jaren in vaste dienst bij de Borgh. Jeroen is een erg fijne en zeer sociale collega die zijn vak goed verstaat. Onlangs 30 jaar geworden en inmiddels verhuisd naar Zevenbergen. Helaas met carnaval door de griep geveld, maar inmiddels weer volledig hersteld. Een van de voorstanders in ons keukenteam van de Big Green Egg. Nu is deze niet meer weg te denken uit onze keuken en inmiddels worden al onze vleesgerechten hierop bereid. Daarnaast is Jeroen ook de contactpersoon inzake de catering die we samen met Nelis Partyservice verzorgen in en rond Zevenbergen. Op de foto is Jeroen bezig met een catering prive, vandaar dat glaasje bier! Daarnaast kan hij ook heel lekker en goed koken en daar zijn we erg blij mee.
Jeroen als medewerker van de maand heb je natuurlijk ook een etentje tegoed en we horen wel wanneer het jullie schikt.

FEBRUARI 2018

TEAM VAN DE MAAND

Deze maand is er niet maar één medewerker van de maand, maar zijn er ruim 40 medewerkers van de maand. Het hele team van de Borgh, niemand uitgezonderd heeft een prima prestatie geleverd. Januari 2018 was een topmaand! Vele nieuwjaarsrecepties, veel hotelgasten, drukte in ons restaurant, veel  sportwedstrijden en zelf een trainingsstage van de nationale schermbond, en niet te vergeten de 5e editie van het Bont Gemauw!! En met zoveel gasten over de vloer ...moet je als team goed fungeren en dat hebben jullie gedaan met zijn allen! De afgelopen jaren zijn er meerdere, gewaardeerde collega's gestopt, maar dat bood weer perspectieven voor anderen. Uiteindelijk zijn alle vacatures weer opgevuld en staat er weer een team waar we trots op zijn. Als blijk van waardering gaan we carnavalszaterdag met de hele ploeg op stap in ons eigen Zeuvebultelaand. We zullen laten zien, dat we naast hard werken ook heel goed kunnen feesten!!

JANUARI 2018

WERKNEMER VAN DE MAAND

Ook in dit nieuwe jaar hebben we weer een medewerker van de maand. Mike Tiebout bijt de spits af. sinds ruim 2 jaar in dienst bij de Borgh en ook regelmatig bij Proost. Afgestudeerd als docent LO, maar ook enthousiast horeca medewerker. Mike is een zeer gewaardeerde collega, altijd vriendelijk, collegiaal en indien mogelijk altijd bereid wat extra diensten te werken. Horeca zit bij Mike in het bloed en uiteindelijk heeft hij ...daarvoor gekozen. Helaas reist hij over 2 maanden samen met zijn Laura en de kinderen af naar Frankrijk, om daar te gaan werken op de camping waar ze elkaar hebben leren kennen. Een hele nieuwe uitdaging en hij is niet de eerste bij de Borgh die afreist naar het buitenland. We vinden het bij de Borgh erg jammer dat hij weggaat maar gunnen hem en Laura alle goeds in Frankrijk! Mike je bent en was een toffe collega en we maken er nog een paar leuke maanden van. Vergeet niet voor jullie vertrek nog samen lekker te komen dineren bij de Borgh, want dat heb je verdiend als Medewerker van de Maand. En sporten bij SGZ kan ook nog samen met een aantal sportieve collega’s van de Borgh en Proost. Je kan dan topfit naar Frankrijk!!

 

DECEMBER 2017

WERKNEMER VAN DE MAAND

In deze feestelijke maand hebben we uiteraard ook weer een medewerker van de maand. En dat is deze maand Lars van der Horst. Al bijna 4 jaar is Lars bij de Borgh werkzaam.En hij is pas 19!! Begonnen in de afwas en inmiddels al bijna 2 jaar in de bediening. Lars is een correcte en nette vent, die graag ook eens een extra dienst invult, als zijn school dat tenminste toelaat. In het weekend meestal 1, soms 2 avonden werkzaam in het restaurant of bij feestjes en partijtjes en soms extra door de week. En tot volle tevredenheid van zijn collega' s en de gasten. Dat zien we natuurlijk graag bij de Borgh. En omdat er bij Proost wat collega's stoppen gaat Lars vanaf volgend jaar ook daar een dienst meedraaien. Weer een nieuwe uitdaging erbij die hij zelf heeft verdiend. Lars jij hebt natuurlijk net als jouw voorgangers een diner voor 2 bij de Borgh verdiend. Kom er een keer lekker van genieten en ga zo door!!

 

NOVEMBER 2017

WERKNEMER VAN DE MAAND

Kevin werkt fulltime als zelfstandig kok in ons vaste keukenteam van de Borgh.
Zoals veel, ínmiddels vaste, collega's als stagiair begonnen en inmiddels al 7 jaar in dienst bij de Borgh. Kevin woont samen met zijn vriendin Inge in Zevenbergen.
Met name het laatste jaar heeft Kevin veel progressie gemaakt in zijn werkzaamheden. Warme kant, koude kant, administratie het gaat hem allemaal goed af. Daarnaast is hij ook degene die de simpele technische klusjes (er gaat wel eens wat stuk!) oplost. Zelfs het aansturen van nieuwe collega's en stagiaires pakt hij prima op! En ook voor schoonmaak en hygienezaken ben je bij Kevin aan het juiste adres.Een manusje van alles dus in onze vernieuwde keuken. Aan de indeling en ontwerp van deze keuken heeft Kevin ook zijn steentje bijgedragen.
Een gemotiveerde collega dus, die graag meedenkt. Samen met de juiste collega's hard werken aan een mooi eindresultaat, dat is waar de Borgh en ook Kevin voor staan.

OKTOBER 2017

WERKNEMER VAN DE MAAND

Frank is voor vele gasten een inmiddels bekend gezicht van de Borgh. Bijna 10 jaar geleden begonnen als oproepkracht. Vervolgens een jaar stage gelopen en uiteindelijk vanaf 1-1-2012 fulltime in dienst bij ons....
Frank heeft zich opgewerkt tot 1e medewerker F&B en is verantwoordelijk voor het restaurant gedeelte in de Borgh. Tevens is hij ook leermeester. Horeca is zijn vak en hij bewijst dagelijks dat je ook van je hobby je werk kan maken!! En horeca is een vak, ook al vragen sommige gasten nog wel eens:" Wat doe je eigenlijk voor werk, naast dit bijbaantje?". Frank kan er inmiddels soms wel om lachen, maar weet wel beter. Horeca is een echt vak en als je daar interesse in hebt, kun je ook in de praktijk alles leren en onder de knie krijgen. Van productkennis tot gastheerschap. Frank is een gewaardeerde collega en werknemer die zijn verantwoordelijkheid neemt. En daarom is hij medewerker van de maand oktober 2017.
Frank we horen graag wanneer jij het gastheerschap van jouw collega's komt beoordelen tijdens je verdiende diner in de Borgh!

SEPTEMBER 2017

WERKNEEMSTER VAN DE MAAND

Al heel wat jaartjes is Angelique Verhoef werkzaam bij de Borgh. Sinds ruim anderhalf jaar is zij als zelfstandig werkend kok verantwoordelijk voor de lunch in lunchcafe Proost. Daarnaast is ze ook nog werkzaam bij de Borgh. Het voorbereiden van het ontbijt voor onze hotelgasten, catering werkzaamheden en allerlei andere voorkomende klusjes. Zij heeft geheel op eigen initiatief gezorgd voor een reorganisatie van de keukenmaterialen. Een schone en opgeruimde werkplek, dat is waar Angelique voor staat. Zowel in Proost als in de Borgh. Na een wat vervelende periode straalt Angelique weer!! En vele lunchgasten bij Proost en haar collega's bij de Borgh en Proost waarderen dat enorm. Daarom is Angelique deze maand onze medewerkster van de maand. En daar hoort een etentje bij voor 2 in de Borgh!!

AUGUSTUS 2017

WERKNEMER VAN DE MAAND

Ook Matthieu is al bijna 12 jaar werkzaam bij de Borgh. Gestart als zelfstandig werkend kok, later souschef en nu al geruime tijd chefkok van de Borgh. Getrouwd met Barbara en vader van Sepp en Dido. Een stille kracht op de achtergrond maar een heel erg belangrijke schakel in ons bedrijf. En omdat de Borgh een groot en gevarieerd bedrijf is, is het soms best lastig om alles in goede banen te leiden. Hij geeft leiding aan zijn keukenteam, hij begeleidt de stagiaires samen met Maud, hij denkt na over de kaart die bij de Borgh regelmatig wisselt, hij maakt de planning en hij zorgt ervoor dat met een zo scherp mogelijke inkoop de marges acceptabel zijn, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Daarnaast is hijzelf een grote fan van de Big Green Egg, waarop alle vleesgerechten bij de Borgh worden bereid. En hij kan natuurlijk heel goed en lekker koken. Hij is er mede verantwoordelijk voor dat er vele gasten bij ons komen lunchen en dineren. En daarom is hij deze maand medewerker van de maand. We zien jou en Barbara graag een keer te gast aan tafel!!

JULI 2017

WERKNEEMSTER VAN DE MAAND

Al ruim 11 jaar is Jolanda werkzaam in ons mooie bedrijf. En al even zovele jaren denkt Jolanda mee over hoe het anders en/of beter kan. En ze denkt er niet alleen over na, maar ze voert het ook uit!! En dat wordt gewaardeerd. De laatste jaren is ze met name 's-morgens(ontbijt) en overdag werkzaam. Af en toe nog een avonddienst, maar die laat ze graag over aan de jongere collega's. Overdag is er ook genoeg te doen!! Ze doet de bestellingen voor de schoonmaakartikelen en voor het ontbijt. Ze verzorgt de aankleding voor bruiloften, vergaderingen, uitvaarten en lunches. Ze ververst wekelijks de bloemetjes op tafel en regelt de schoonmaakwerkzaamheden. Heel veel dingen die de meesten wellicht niet opvallen, maar die wel moeten gebeuren. Details maken het verschil. en die details zijn in goede handen bij Jolanda. Reden genoeg om medewerkster van de maand te zijn!! Jolanda ook jij hebt samen met Jack een diner voor 2 verdiend. Nogmaals bedankt voor jouw inzet, voorbeeld, meedenken en uitvoering.

JUNI 2017

WERKNEMER VAN DE MAAND

Deze maand is de medewerker van de maand Jerome Withagen. Hij werkt in de spoelkeuken en assisteert onze koks ook met diverse werkzaamheden in de keuken. Hij heeft besloten een opleiding in deze richting te gaan volgen, want hij vind het werk leuk en wil daar zijn beroep van maken. Jerome straalt dat ook uit en is altijd bereid extra te werken en daar zijn wij natuurlijk blij mee. Jerome, ga zo door en je hebt een diner voor 2 verdiend!

MEI 2017

WERKNEEMSTER VAN DE MAAND

Deze maand zetten we iemand in het zonnetje die al ruim 10 jaar werkzaam is bij de Borgh: Jolanda van Gils! Ze is een van de bekende gezichten in de bediening van het restaurant, maar ook bij feestjes is Jolanda dikwijls van de partij. Ze is goedlachs en een gewaardeerde medewerker door vele gasten en collega's. Daarnaast heeft ze ook regelmatig een ontbijtdienst. Een van de zaken waarom we Jolanda zeer waarderen is het feit dat als er onverwacht iemand extra nodig is, meestal Jolanda de eerste is die zegt ik kom! Dat is iets wat zeker niet vanzelfsprekend is bij met name haar jongere collega's. Uitzonderingen daargelaten. Je moet wat over hebben voor elkaar en voor de zaak en dat heeft Jolanda zeer zeker. Daarom Jolanda sta jij vandaag (op ons terras) en de hele maand mei in het zonnetje! en heb jij een etentje verdiend samen met Jack. Geniet ervan!!

APRIL 2017

WERKNEMERS VAN DE MAAND

Deze maand hebben we 2 medewerkers van de maand bij de Borgh. Het zijn Nikki Bilsen en Berend Reniers. Zij werken allebei in de spoelkeuken en assisteren bij allerlei klusjes in de keuken.
De afwas, de meeste horeca-medewerkers zijn hier ooit begonnen. Het is een deel van het bedrijf waar vele gasten niets van zien. En het is vaak een onderschat (bij)baantje. Maar ja, je moet ergens beginnen zullen we maar zeggen. Nikki heeft zich de afgelopen maand positief onderscheiden omdat zij snel en netjes de vuile afwas wegwerkt. Daarnaast helpt ze ook mee poetsen en dat doet ze met verve. Ze is spontaan en altijd goedlachs en ze is er altijd!
Berend is ook positief aanwezig. Hij was regelmatig bereid een extra dienst te werken en hij assisteert met allerhande werkzaamheden in de keuken. En die taken leert hij goed en snel. Goede collega's dus met de juiste instelling en dat wordt gewaardeerd. Jullie zijn samen medewerker van de maand april en hebben allebei een lunch verdiend voor 2 personen. Geniet ervan!!

MAART 2017

WERKNEEMSTER VAN DE MAAND

Medewerkster van de maand maart: Sophie de Voogd
Sophie is ruim 5 jaar geleden begonnen als afwashulp in de Borgh. Nu is ze al ruim een jaar asstistent kok. Na het afronden van de CIOS opleiding, volgt ze nu Speco aan de Fontys hogeschool in Tilburg. Sophie bewijst al jaren dat een bijbaantje in de horeca best leuk kan zijn. Ze kan goed zelfstandig werken, beheerst de hele koude kant in de keuken. Ze is er altijd en is zeker ook bereid extra te werken als daarom wordt gevraagd. Sophie is het voorbeeld voor vele studenten met een bijbaan(tje) in de horeca!! Ze is het zonnetje in de keuken van de Borgh en dus ook terecht de medewerkster van de maand. Je hebt een diner voor 2 verdiend en we hopen dat je nog een paar jaartjes blijft bij ons!!

FEBRUARI 2017

WERKNEEMSTER VAN DE MAAND

Deze maand is het de beurt aan Debby Broeders.
Werkte al een tijdje bij de Borgh, en sinds maart vorig jaar fulltime in dienst, als beoogd opvolgster van Mara Dijkhoff. Na een inwerkperiode is Debby vanaf 1 januari 2017 verantwoordelijk voor de receptie. Zij heeft deze taak zeer voortvarend opgepakt en heeft inmiddels haar eigen stempel gedrukt op de diverse werkzaamheden. Inmiddels voor velen een bekend gezicht bij de Borgh. Altijd gastgericht, vriendelijk en goedlachs. Iets wat gewaardeerd wordt door onze gasten en zeker ook door haar collega's. Meedenken met hoe we dingen beter kunnen doen, dat is wat we graag zien. Haar tips voor 2017 waren goed uitgewerkt, daar kunnen we wat mee. Debby het etentje heb je dik verdiend en ga zo door!!!

JANUARI 2017

WERKNEEMSTER VAN DE MAAND

“Chantal Cornelisse heeft zich ontwikkeld tot manusje van alles. Beheer sporthal, voorbereiding bij partijen, lunch draaien en het netjes houden en opruimen van alles in en rondom de Borgh. En ze doet alles met een glimlach en plezier. Een collega om trots op te zijn. Chantal proficiat!”

TOP