ZAKELIJK VERBLIJF

Heeft uw bedrijf regelmatig collega’s of klanten die één of meerdere nachten in de omgeving van Breda, Roosendaal, Rotterdam en Moerdijk willen overnachten? Neem dan contact op met Susanne van de Griend-Kupers van de afdeling Marketing&Sales.

Overnachting Moerdijk bij Hotel de Borgh

Overnachting Moerdijk of Zevenbergen kan bij Hotel de Borgh. Heeft u collega’s of gasten die regelmatig een overnachting zoeken in de regio Moerdijk dan bent u bij ons aan het juiste adres. Moderne hotelkamers met bureau en gratis wifi. Een restaurant en grand café in huiselijke sfeer zorgen ervoor dat onze gasten zich bij Hotel de Borgh snel thuis voelen.

Hotel overnachting Moerdijk

Hotel de Borgh in de omgeving van Moerdijk is een fijne uitvalsbasis na een dag hard werken. Wij zorgen ervoor dat u kunt ontspannen en genieten van alles wat we te bieden hebben. Gaat u toch graag nog even naar buiten, het centrum van Zevenbergen bevindt zich op loopafstand. Ook het station met snelle verbindingen naar bijvoorbeeld Roosendaal en Antwerpen is op loopafstand.

 

Zakelijk verblijf nabij Moerdijk

Al 12 jaar hebben we ervaring met hotelboekingen voor de zakelijke markt. We weten wat uw collega’s en gasten belangrijk vinden. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat ze genieten tijdens hun verblijf bij Hotel de Borgh.

Bekijk ook eens onze zakelijke vergader arrangementen!

TOP